zadanie 3 – Kuchnia arabska i kuchnia staropolska
(docx)
zadanie 4 – Torty i monoporcje oraz Komponowanie diet żywnościowych z wykorzystaniem programów komputerowych
zadanie 5 – Barmaństwo i Kelnerstwo
zadanie 6 – Kursy:
kurs: Sushi
Kurs Carving
Kurs: Food finger
Kurs: Baristyka
Kurs: Obsługa urządzeń gastronomicznych
Kurs: Warsztaty herbaciane Tea – time
zadanie 7 – Język francuski branżowy
zadanie 8 – Zajęcia z doradztwa edukacyjno-zawodowego
zadanie 10 – Doskonalenie umiejętności, kompetencji nauczycieli kształcenia zawodowego
Kurs: Tradycyjne menu włoskiej restauracji
Kurs: Sushi dla profesjonalistów
Szkolenie: Monoporcje
Szkolenie: Desery a”la carte – cukiernictwo restauracyjne
Kurs: Carving 3-go stopnia
Szkolenia z obsługi zakupionego sprzętu