godz. 9:00 – klasy drugie, trzecie i czwarte Technikum Gastronomicznego w salach lekcyjnych według harmonogramu
klasa | sala |
II A | 24 |
II B | 306 |
II C | 112 |
II D | 309 |
II E | 210 |
III A | 111 |
III B | 106 |
III C | 310 |
III D | 11 |
III E | 23 |
IV PA | 208 |
IV PB | 016 |
IV PC | 25 |
IV PD | 209 |
IV GA | 205 |
IV GB | 308 |
IV GC | 113 |
IV GD | 206 |
godz. 10:00 – klasy drugie i trzecie Szkoły Branżowej I i Szkoła Branżowa II stopnia w salach lekcyjnych według harmonogramu
2a BS I | 205 |
2b BS I | 25 |
3a BS I | 309 |
3b BS I | 310 |
BS II p | 111 |
BS II g | 106 |
KLASY PIERWSZE
godz. 10:00 – klasy IC, ID, IE, IF Technikum Gastronomicznego w sali gimnastycznej a następnie w salach lekcyjnych
I C | 112 |
I D | 24 |
I E | 11 |
I F | 206 |
godz. 10:30 – klasy IA, IB Technikum Gastronomicznego oraz klasy pierwsze Szkoły Branżowej I stopnia w sali gimnastycznej, a następnie w salach lekcyjnych
I A | 209 |
I B | 208 |
1a BSI | 210 |
1b BSI | 113 |
1c BSI | 23 |