Misją naszej szkoły jest ugruntowanie trwałych, zdrowych i poprawnych relacji wewnątrz szkolnej wspólnoty, dzięki którym nauczyciele staną się przewodnikami uczniów w ich drodze do rozwoju zawodowego i osobistego.

Wyróżnienia w konkursie „Młody kreator sztuki kulinarnej”

Wyróżnienia w konkursie „Młody kreator sztuki kulinarnej”

24 października 2018 r. Daniel Bauer z kl. IV A (opiekun Ilona Pietrowska) i Jacek Darnowski z kl. III D (opiekun Renata Błoch) uczestniczyli w półfinale ogólnopolskiego konkursu kulinarnego.  Tematem konkursu było danie główne z indyka z podrobami drobiowymi i dowolnym produktem Knorr Professional. 

Uczestnicy konkursu wykazali się wyjątkową organizacją pracy, pomysłowością w konstruowania dania i brakło niewiele by znaleźć się w ścisłym finale konkursu.  


Galeria

Przejdź do treści