Misją naszej szkoły jest ugruntowanie trwałych, zdrowych i poprawnych relacji wewnątrz szkolnej wspólnoty, dzięki którym nauczyciele staną się przewodnikami uczniów w ich drodze do rozwoju zawodowego i osobistego.

Wyniki II Ogólnopolskiego Konkursu Gastronomicznego im. Zbigniewa Kopyckiego „Kuchnia Roślinna”

II Ogólnopolski Konkurs Gastronomiczny im. Zbigniewa Kopyckiego „Kuchnia Roślinna” – edycja pt. „Historie z jabłkiem w tle” przeszedł do historii.

Dziękujemy wszystkim uczestnikom, opiekunom, jurorom, patronom, sponsorom i gościom. Gratulujemy zwycięzcom! W kategorii Kuchnia Wegetariańska na podium stanęli:

I miejsce: Oliwia Łazorczyk, Katarzyna Grzechnik – Zespół Szkół nr 5 im. Jana Pawła II w Lublinie, opiekun: p. Anna Czerny-Żugaj

II miejsce: Agata Malinowska, Dawid Pawłowski – Zespół Szkół Gastronomicznych w Łodzi, opiekun: p. Elżbieta Kurowska

III miejsce: Martyna Kliś, Miłosz Biegun – Zespół Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych w Żywcu, opiekun: p. Alicja Broda

Wyróżnienie: Laura Siatecka, Jakub Ścierski – Powiatowy Zespół Szkół w Bieruniu, opiekun: p. Małgorzata Rybak

W kategorii Carving laureatami zostali:

I miejsce: Oliwia Jasica – Zespół Szkół Gastronomicznych w Łodzi, opiekun: p. Joanna Gadula

II miejsce: Witold Dzwonkowski – Zespół Szkół Gastronomicznych w Łodzi, opiekun: p. Małgorzata Rochmińska

III miejsce: Bartosz Michalak – ZSEU w Żychlinie, opiekun: p. Elżbieta Sell

Wyróżnienie: Anita Nadymus – Zespół Szkół nr 3 w Jaśle, opiekun: p. Elżbieta Piwowarska

Fotorelacja z konkursu

Klaudia Balcerowska

Przejdź do treści