Rekrutacja
Dokumenty do pobrania:
- regulamin rekrutacji (PDF)
- formularz zgłoszeniowy: format PDF, format DOC
- dane dodatkowe: format PDF, format DOCX
- oświadczenie o kwalifikowalności: format PDF, format DOCX
- oświadczenie o wizerunku: format PDF, format DOC
- oświadczenie uczestnika: format PDF, format DOCX
Rekrutacja: listopad 2016 – II edycja
Zakończono proces rekrutacji do II edycji zajęć realizowanych w ramach Zadania 1, Zadania 2 i Zadania 3. W wyniku przeprowadzonego procesu rekrutacji udział w projekcie rozpoczęło 49 uczniów (29K/20M). Po raz pierwszy do zajęć przystąpi 45 uczniów w tym 26K/19M; wszyscy to uczniowie Technikum.
W ramach zad. 1 w zajęciach specjalistycznych dla uczniów realizowanych we współpracy z potencjalnymi pracodawcami, umożliwiające uzyskiwanie i uzupełnianie wiedzy i umiejętności praktycznych z zakresu Nowoczesnych Technologii Gastronomicznych (NTG) uczestniczy 17 uczniów w tym 13K/4M w tym po raz pierwszy 15 uczniów – 11K/4M; wszyscy to uczniowie Technikum.
W ramach zad. 2 w zajęciach specjalistycznych dla uczniów realizowanych we współpracy z potencjalnymi pracodawcami, umożliwiające uzyskiwanie i uzupełnianie wiedzy i umiejętności praktycznych z zakresu Cateringu uczestniczy 16 uczniów w tym 7K/9M w tym z Zasadniczej Szkoły Zawodowej jest 8 uczniów w tym 3K/5M.
W ramach zad. 3 w Zajęciach specjalistycznych dla uczniów realizowanych we współpracy z potencjalnymi pracodawcami, umożliwiające uzyskiwanie i uzupełnianie wiedzy i umiejętności praktycznych z zakresu Miksologii – barmaństwa – serwisu dyplomatycznego uczestniczy 16 uczniów w tym: 9K/7M. Po raz pierwszy uczestniczy 14 uczniów w tym 8K/6M; w tym z Zasadniczej Szkoły Zawodowej jest 2 uczniów w tym 1K/1M.
Listy uczestników zakwalifikowanych do projektu oraz listy rezerwowe dostępne są u Specjalisty ds. wdrożenia projektu w ZSG, w biurze projektu.
Rekrutacja wrzesień/październik 2016
Zakończono proces rekrutacji do I edycji zajęć realizowanych w ramach Zadania 1, Zadania 2 i Zadania 3 W wyniku przeprowadzonego procesu rekrutacji udział w projekcie rozpoczęło 48 uczniów (24K/24M).
W ramach zad. 1 w zajęciach specjalistycznych dla uczniów realizowanych we współpracy z potencjalnymi pracodawcami, umożliwiające uzyskiwanie i uzupełnianie wiedzy i umiejętności praktycznych z zakresu Nowoczesnych Technologii Gastronomicznych (NTG) uczestniczy 16 uczniów w tym 9K/7M.
W ramach zad. 2 w zajęciach specjalistycznych dla uczniów realizowanych we współpracy z potencjalnymi pracodawcami, umożliwiające uzyskiwanie i uzupełnianie wiedzy i umiejętności praktycznych z zakresu Cateringu uczestniczy 16 uczniów w tym 6K/10M.
W ramach zad. 3 w Zajęciach specjalistycznych dla uczniów realizowanych we współpracy z potencjalnymi pracodawcami, umożliwiające uzyskiwanie i uzupełnianie wiedzy i umiejętności praktycznych z zakresu Miksologii – barmaństwa – serwisu dyplomatycznego uczestniczy 16 uczniów w tym: 9K/7M.
Lista uczestników zakwalifikowanych do projektu oraz lista rezerwowa dostępne są u Specjalisty ds. wdrożenia projektu w ZSG, w biurze projektu.
W ramach zad.9: Doskonalenie umiejętności i kompetencji zawodowych nauczycieli Technikum i Zasadniczej Szkoły Zawodowej – studia podyplomowe 13 nauczycieli w tym 12K/1M podejmie studia podyplomowe od października 2016 r.:
- „Food design” Akademii Sztuk Pięknych w Łodzi – 11K
- „Zalecenia żywieniowe osób zdrowych i chorych” – Dietetyka – Uniwersytet Medyczny – 1K
- „Ergonomia BHP” – Politechnika Łódzka – 1M