Misją naszej szkoły jest ugruntowanie trwałych, zdrowych i poprawnych relacji wewnątrz szkolnej wspólnoty, dzięki którym nauczyciele staną się przewodnikami uczniów w ich drodze do rozwoju zawodowego i osobistego.

Ogólnopolski Konkurs Gastronomiczny im. Zbigniewa Kopyckiego ” Kuchnia roślinna”- finał konkursu- kategoria carving

Ogólnopolski Konkurs Gastronomiczny im. Zbigniewa Kopyckiego ” Kuchnia roślinna”- finał konkursu- kategoria carving

Dnia 26.10.2022 r.  carvingowcy z naszej szkoły odnieśli ogromny sukces. 

Dwóch uczniów zakwalifikowanych do finału Ogólnopolskiego Konkursu Gastronomicznego im. Zbigniewa Kopyckiego  „ Kuchnia Roślinna” stanęło na podium.  Tematem tegorocznego konkursu była „Historia z jabłkiem w tle”. 

Oliwia Jasica pod opieką p. Joanny Gaduli zajęła I miejsce, a Witold Dzwonkowski pod opieką p. Małgorzaty Rochmińskiej zajął II miejsce.   

Obojgu serdecznie gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów. 

Joanna Gadula 

zdjęcie - praca konkursowa Oliwii - rzeźbiona dynia
zdjęcie - praca konkursowa Witka -rzeźbione dynie
zdjęcie - Oliwia i Witek na podium
Przejdź do treści