Elektroniczna rejestracja wniosku o przyjęcie do szkoły ponadpodstawowej od 22 kwietnia 2024 do 21 maja 2024, godz. 12:00:
Lp. | Typ szkoły | Symbol oddziału | Przedmioty z rozszerzonym programem nauczania /profil/ zawód | Języki obce | Przedmioty uwzględniane w procesie rekrutacji | Planowana innowacja |
1. | Technikum nr 4 | A (klasa patronacka) | j.angielski/ technik żywienia i usług gastronomicznych (14 os)/ technik usług kelnerskich (14 os.) | j.angielski, j.francuski | j.polski, j.angielski, matematyka, biologia | TUK: racjonalne żywienie TŻiUG: serwis restauracyjny |
2 | Technikum nr 4 | B | Biologia/ technik żywienia i usług gastronomicznych | j.angielski, j.francuski | j.polski, j.angielski, matematyka, biologia | Chemia spożywcza z elementami żywienia |
3 | Technikum nr 4 | C | Geografia/ technik żywienia i usług gastronomicznych | j.angielski, j.francuski | j.polski, j.angielski, matematyka, geografia | Cukiernictwo restauracyjne |
4 | Technikum nr 4 | D | WOS/ technik żywienia i usług gastronomicznych | j.angielski, j.francuski | j.polski, j.angielski, matematyka, WOS | Żywienie w zdrowiu i urodzie |
5 | Branżowa szkoła I stopnia nr 4 | a | kucharz | j.angielski | j.polski, j.angielski, matematyka, biologia | - |
6 | Branżowa Szkoła II stopnia nr 1 | BS II | Technik żywienia i usług gastronomicznych | j.angielski | j.polski, j.angielski, matematyka, informatyka |