Misją naszej szkoły jest ugruntowanie trwałych, zdrowych i poprawnych relacji wewnątrz szkolnej wspólnoty, dzięki którym nauczyciele staną się przewodnikami uczniów w ich drodze do rozwoju zawodowego i osobistego.

IV Ogólnopolski Konkurs Gastronomiczny im. Zbigniewa Kopyckiego „Kuchnia Roślinna”. Edycja „Powrót do korzeni” kategoria carving.

IV Ogólnopolski Konkurs Gastronomiczny im. Zbigniewa Kopyckiego „Kuchnia Roślinna”. Edycja „Powrót do korzeni” kategoria carving.


Dnia 23.10.2024 r. odbył się finał konkursu „Kuchnia
Roślinna”. Uczennice z naszej szkoły należące do Szkolnego Koła Carvingowego
odniosły sukces. Oliwia Jasica z klasy IV E zdobyła I miejsce, a Marlena
Meixner z klasy III E zdobyła II miejsce. Opiekunem uczennic była Emilia
Kaźmierczak. Gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów.

Przejdź do treści