Misją naszej szkoły jest ugruntowanie trwałych, zdrowych i poprawnych relacji wewnątrz szkolnej wspólnoty, dzięki którym nauczyciele staną się przewodnikami uczniów w ich drodze do rozwoju zawodowego i osobistego.

III Ogólnopolski Konkurs Gastronomiczny im. Zbigniewa Kopyckiego „Kuchnia Roślinna”

III Ogólnopolski Konkurs Gastronomiczny im. Zbigniewa Kopyckiego „Kuchnia Roślinna”

25.10.2023 r.  odbył się III Ogólnopolski Konkurs Gastronomiczny im. Zbigniewa Kopyckiego „Kuchnia Roślinna”. Temat tegorocznej edycji brzmiał ” gryka jak śnieg biała…

Nasze uczennice odniosły sukces w kategorii carving.

Oliwia Jasica zdobyła III miejsce, a Magdalena Namiecińska otrzymała wyróżnienie.

Serdecznie gratulujemy  i życzymy dalszych sukcesów 

Opiekunki Szkolnego Koła Carvingowego

Przejdź do treści