Misją naszej szkoły jest ugruntowanie trwałych, zdrowych i poprawnych relacji wewnątrz szkolnej wspólnoty, dzięki którym nauczyciele staną się przewodnikami uczniów w ich drodze do rozwoju zawodowego i osobistego.

Harmonogramy

zadanie 3 – Kuchnia arabska i kuchnia staropolska

(docx)

zadanie 4 – Torty i monoporcje oraz Komponowanie diet żywnościowych z wykorzystaniem programów komputerowych

zadanie 5 – Barmaństwo i Kelnerstwo

zadanie 6 – Kursy:

kurs: Sushi

Kurs Carving

Kurs: Food finger

Kurs: Baristyka

Kurs: Obsługa urządzeń gastronomicznych

Kurs: Warsztaty herbaciane Tea – time

zadanie 7 – Język francuski branżowy

zadanie 8 – Zajęcia z doradztwa edukacyjno-zawodowego

zadanie 10 – Doskonalenie umiejętności, kompetencji nauczycieli kształcenia zawodowego

Kurs: Tradycyjne menu włoskiej restauracji

Kurs: Sushi dla profesjonalistów

Szkolenie: Monoporcje

Szkolenie: Desery a”la carte – cukiernictwo restauracyjne

Kurs: Carving 3-go stopnia

Szkolenia  z obsługi zakupionego sprzętu

Przejdź do treści